Bemutatkozás

Nálunk a szakértelem és a szenvedély találkozik a porfestés művészetében! Műhelyünkben a porfestés nem csupán egy feladat, hanem szenvedély, amely minden egyes projektünkön visszaköszön a minőség tekintetében.

Tapasztalatunk és szakértelmünk garancia arra, hogy minden projektben kiemelkedő minőséget nyújtsunk. Azért vagyunk, és azért dolgozunk, hogy Önnek és vállalkozásának új lehetőségeket teremtsünk. Tapasztalt csapatunk a legkifinomultabb technikákat és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazza, ami garantálja, hogy a munkánk hosszú éveken át megőrzi szépségét és tartósságát. Fedezze fel, hogy a velünk való együttműködéssel hogyan változtathatja meg a porfestés művészete mindent, amit érint!

Hiszünk abban, hogy a porfestés nem csak felületi átalakítás, hanem egy kifejezési mód, amely személyiséget és karaktert ad minden egyes projektnek.

A festősoron egy automata felsőpályás rendszer felel az alkatrészek mozgatásáért, így a festendő anyagok az rendszerre való rögzítését követően teljesen önműködően történik az előkezelés a festés és a beégetés is. Műszakonként ezzel a technológiával 1000m² felület festésére is képesek vagyunk.

Az előkezelésünket multi-metál rendszerben üzemeltetjük, így gyakorlatilag bármilyen fémfelületet tudunk zsírtalanítani, illetve a felületén a megfelelő konverziót kialakítani. Nálunk a 15 éves garancia sem lehetetlen.

A jelenlegi legnagyobb méretünk, az a 2500x1500x500, ennek megfelelően elsősorban a kisebb méretű, de nagy darabszámú alkatrészeket várjuk, de partnercégeinknek köszönhetően az ettől bármelyik paraméterben eltérő anyag festését is le tudjuk bonyolítani rövid határidővel.

Phirox, ahol az innováció találkozik a minőséggel és szenvedéllyé alakul.